مواد لازم براي پنج نفر
لازانيا: شش ورق
شكر قهوهاي: سه قاشق سوپخوري
كره: 25 گرم
سيب درختي ورقه شده: چهار عدد
خامه فرم گرفته شده: 200 گرم
پنير خامهاي: 100 گرم
دارچين: يك قاشق سوپخوري
شير: سه تا چهار قاشق سوپخوري
طرز تهیه
سيبها را پوست گرفته، ورقه ميكنيم و درون يك ظرف پر از آب قرار ميدهيم تا از سياه شدن سيبها جلوگيري شود.
شكر قهوهاي را درون تابه ريخته، روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا كمي حل شود، بعد كره را به شكر اضافه ميكنيم، سپس سيبها را افزوده، هم ميزنيم و در ظرف را ميبنديم تا سيبها كمي نرم شود و بپزد. براي تهيه اين دسر از لازانياي پيشپخت زرماكارون استفاده شده است. قبل از توضيح دستور پخت ذكر چند نكته لازم به نظر ميرسد كه باعث صرفهجويي در زمان و هزينههاي شما خواهد شد. در اين روش پخت ورقههاي لازانياي زرماكارون كه براي نخستين بار در ايران توليد شده است به صورت پيشپخت بوده و نيازي به جوشاندن در آب جوش ندارد، فقط كافيست ورقهها را چند ثانيه در آب سرد قرار دهيد و سپس از آن براي دسر استفاده نماييد. داخل يك قالب 25×10 سانتيمتری را مقداري شير به اندازه سه تا چهار قاشق سوپخوري ميريزيم. ورقههاي لازانيا را به صورت شطرنجي از لبه ظرف تا كف، يكي از چپ و يكي از راست قرار ميدهيم. در قسمت كف قالب مقداري از سيبها را ريخته و روي آن خامه شيرين شده ميريزيم، سپس كمي پودر دارچين ميپاشيم. لايههاي لازانيا را روي مواد قرار داده تا كف ظرف پوشيده شود و مقداري سيب، پودر دارچين و خامه ميريزيم و لايه آخر لازانيا را روي مواد قرار ميدهيم تا پوشيده شود. كارامل را روي ورقههاي لازانيا ريخته، كمي خامه ميماليم و درون فر از قبل گرم شده و (در طبقه وسط) به مدت 20 تا 25 دقيقه و با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار ميدهيم.
پنير را با همزن ميزنيم و با خامه شيرين شده مخلوط ميكنيم. در صورت تمايل به شيريني بيشتر ميتوانيم دو قاشق سوپخوري پودر قند به پنير اضافه كنيم و بعد آن را همزده و با خامه مخلوط نماييم. براي تزيين روي دسر ميتوان از خامه فرم گرفته شده استفاده كرد و روي آن مقداري پودر دارچين پاشيد.
نکته : در صورت نداشتن شكر قهوهاي ميتوان از شكر سفيد استفاده كرد، اما زمان بيشتري براي كارامل شدن شكر صرف ميگردد.