کیک سـیب با مارمـالاد

0
1,030 مشاهده

cake

دسر کشور نروژ

 مواد لازم برای شش نفر

 کره یا مارگارین:                                      ۱۲۵ گرم
شکر:                                                     ۱۶۵ گرم
تخم‌مرغ:                                                دو عدد
آرد:                                                       ۱۸۵ گرم
بیکینگ‌پودر:                                            یک و نیم قاشق چایخوری
شیر:                                                      ۱/۳ پیمانه
کمپوت سیب:                                           ۱۲۵ گرم
مارمالاد زردآلو یا سیب:                               ۱/۴  پیمانه
دارچین:                                                  یک قاشق چایخوری
نمک:                                                      ۱/۳قاشق چایخوری

 طرز تهیه

طرز تهیه کره، شکر و دارچین را در ظرفی ریخته، با همزن برقی و با دور تند به مدت ۵ دقیقه می‌زنیم تا مواد کاملا کرم رنگ و کشدار شود، سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی با فاصله یک دقیقه با همزن برقی می‌زنیم. در آخر آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم الک نموده و به همراه شیر به مواد بالا افزوده و با دور آرام همزن همه مواد را با هم ترکیب می‌کنیم.

کف قالب ۲۳ سانتی‌متری را کاغذ روغنی پهن نموده،  مواد را در قالب می‌ریزیم. روی آن کمپوت سیب (بدون آب) و مارمالاد زردآلو می‌ریزیم، به طوری که از دور تا دور قالب به اندازه نیم سانتی‌متر فاصله داشته باشد، سپس بقیه مواد کیک را روی لایه کمپوت ریخته، دو ضربه به قالب می‌زنیم تا مواد به صورت یکنواخت در قالب جای گیرد.

قالب را در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا کاملا پخته و طلایی شود.

 نکته

فر باید از ۲۰ دقیقه قبل گرم شود.
در ۲۰ دقیقه اول پخت کیک، به هیچ عنوان در فر را باز نمی‌کنیم.
برای تست پخته شدن، یک سیخ چوبی در قسمت وسط کیک فرو برده، اگر مواد به آن نچسبید کیک ما پخته است و اگر کیک در این زمان کمی خام بود، فر را خاموش نموده و می‌گذاریم کیک داخل فر بماند تا پخته شود.

به جای دارچین می‌توانید از ۱/۸ قاشق چایخوری وانیل استفاده کنید.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید