کیـک هــندوانه

0
1,193 مشاهده

deser

مـواد لازم

 هندوانه:                                    یک عدد

پنیر خامه‌ای:                              ۵۰۰ گرم

انگور:                                      یک خوشه

گردو:                                       یک پیمانه

طرز تهیه

سر و ته هــندوانه را به شکل دایره بریده، پوست دور هندوانه را از آن جدا کرده و دانه‌های روی آن را می‌گیریم. پنیر خامه‌ای را با همزن برقی کمی زده تا نرم شود، سپس بالا و دور هندوانه را با پنیر خامه‌ای می‌پوشانیم به طوری که تمام سطح و دور تا دور هندوانه از پنیر پوشیده شده و هندوانه معلوم نباشد. حالا روی آن را با انگــور تزیین کرده و دور کیک را با گردوی خرد شده می‌پوشانیم.

 نکته

می‌توان به جای انگور از میوه‌های دلخواه دیگر برای تزیین استفاده کرد.
می‌توانید به جای گردو از بادام یا فندق نیز در صورت دلخواه استفاده کنید.

برای جلوگیری از آب انداختن هندوانه زیر آن دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید و بعد روی آن را تزیین کنید.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید