کوفـته پیـازی

0
995 مشاهده

koofte

مـواد لازم برای شش تا هشت نفر

 گوشت چرخ‌کرده:                               ۵۰۰ گرم

پیاز بزرگ:                                       شش عدد

 برنج:                                              دو پیمانه

 تخــم‌مرغ:                                         ســه عدد

جعــفری:                                          ۱۰۰ گرم

رب گوجه‌فرنگی‌:                               چهار قاشق سوپخوری

روغن:                                            هشت قاشق سوپخوری

دارچین:                                           یک قاشق چایخوری

آبلیمو:                                             سه قاشق سوپخوری

آرد:                                                یک قاشق مرباخوری

 نمک، فلفل و زردچوبه:                         به میزان لازم

  طرز تهیه

برنج را با کمی آب و نمک نیم‌پز نموده و در آبکش می‌ریزیم. یک عدد از پیازها را درشت رنده نموده و جعفری را ریز ساطوری می‌کنیم. پیاز، جعفری، برنج، آرد، تخم‌مرغ‌ها، زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده و کاملا ورز می‌دهیم تا مواد چسبندگی پیدا کند. پیازهای باقیمانده را پوست گرفته و آن‌ها را درشت خرد می‌کنیم.

روغن را در تابه روی حرارت ملایم گذاشته، پیاز را در آن سرخ کرده تا طلایی شود، بعد یک قاشق مرباخوری زردچوبه به آن افزوده، کمی هم می‌زنیم و از روی حرارت برمی‌داریم. از مایه کوفته به شکل دایره‌هایی به اندازه گردو در آورده، در تابه سرخ کرده و کنار هم قرار می‌دهیم. پیازها را روی کوفته‌ها می‌چینیم، رب‌گوجه‌فرنگی و آبلیمو را با دو لیوان آب مخلوط کرده، کمی هم نمک و فلفل به سس زده، روی کوفته‌ها ریخته و با حرارت ملایم می‌گذاریم به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید