کــرم شــکلاتی

0
1,142 مشاهده

deser

مـواد لازم

 تخم‌مرغ:                                                  چهار عدد

پودرشــیرین کننده کامور:                              ۶۰ گرم

ژلاتیـن:                                                   پنج ورق (یک  و نیم قاشق سوپخــوری پودر)

کاکائو:                                                     سه قاشق سوپخوری

نسکافه در صورت تمایل:                               یک قاشق سوپخوری

آب گرم:                                                   ۱/۴ پیمانه

خامه زده شده:                                             یک پیمانه

وانیل:                                                      ۱/۴قاشق سوپخوری

کره یا روغن جامد:                                       یک قاشق سوپخوری

 طرز تهیه

 زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا می‌کنیم. زرده‌ها را با وانیل و نیمی از پودر شیرین‌کننده (قند) مخلوط کرده و آنقدر با همزن می‌زنیم تا زرده کشدار و سفید شود، سپس پودر کاکائو را اضافه کرده و به زدن ادامه می‌دهیم. حال کره را آب کرده، می‌گذاریم سرد شود و به زرده اضافه می‌کنیم. سفیده را آنقدر می‌زنیم تا کاملا سفت شود و از ظرف برنگردد. بقیه پودر قند را کم‌کم به سفیده اضافه کرده و با همزن آن را می‌زنیم تا کاملا یک‌دست شود. در این مرحله خامه را به مایه سفیده افزوده، نسکافه را به مایه زرده اضافه کرده و با همزن می‌زنیم تا کاملا یک‌دست شود، سپس سفیده را به این مواد اضافه کرده و به آرامی با لیسک به حالت دورانی آن را مخلوط می‌کنیم. بعد از این که مواد کاملا مخلوط شدند، ژلاتین را در ۱/۴ پیمانه آب یا شیر گرم حل کرده، به این مواد اضافه می‌کنیم و با لیسک کاملا مخلوط نموده، سپس داخل ظرف موردنظر ریخته و به مدت دو الی سه ساعت داخل فریزر می‌گذاریم تا کاملا سفت شود.

 نکته

در صورت تمایل می‌توانید نسکافه را داخل کره آب شده حل کرده و بعد به زرده اضافه کنید.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید