مـواد لازم
تخممرغ: چهار عدد
پودرشــیرین کننده کامور: ۶۰ گرم
ژلاتیـن: پنج ورق (یک و نیم قاشق سوپخــوری پودر)
کاکائو: سه قاشق سوپخوری
نسکافه در صورت تمایل: یک قاشق سوپخوری
آب گرم: ۱/۴ پیمانه
خامه زده شده: یک پیمانه
وانیل: ۱/۴قاشق سوپخوری
کره یا روغن جامد: یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه
زرده و سفیده تخممرغها را جدا میکنیم. زردهها را با وانیل و نیمی از پودر شیرینکننده (قند) مخلوط کرده و آنقدر با همزن میزنیم تا زرده کشدار و سفید شود، سپس پودر کاکائو را اضافه کرده و به زدن ادامه میدهیم. حال کره را آب کرده، میگذاریم سرد شود و به زرده اضافه میکنیم. سفیده را آنقدر میزنیم تا کاملا سفت شود و از ظرف برنگردد. بقیه پودر قند را کمکم به سفیده اضافه کرده و با همزن آن را میزنیم تا کاملا یکدست شود. در این مرحله خامه را به مایه سفیده افزوده، نسکافه را به مایه زرده اضافه کرده و با همزن میزنیم تا کاملا یکدست شود، سپس سفیده را به این مواد اضافه کرده و به آرامی با لیسک به حالت دورانی آن را مخلوط میکنیم. بعد از این که مواد کاملا مخلوط شدند، ژلاتین را در ۱/۴ پیمانه آب یا شیر گرم حل کرده، به این مواد اضافه میکنیم و با لیسک کاملا مخلوط نموده، سپس داخل ظرف موردنظر ریخته و به مدت دو الی سه ساعت داخل فریزر میگذاریم تا کاملا سفت شود.
نکته
در صورت تمایل میتوانید نسکافه را داخل کره آب شده حل کرده و بعد به زرده اضافه کنید.