کـباب لولـه‌ای

0
1,195 مشاهده

kabab

غذای کشور ترکیه

 مواد لازم برای پنج نفر

 گوشت چرخ‌کرده:                                              ۵۰۰ گرم

بلغور ریز کوفته‌ای:                                             ۱/۴ پیمانه

پیاز متوسط:                                                       دو عدد

سیر:                                                                دو حبه

گوجه‌فرنگی پوره شده:                                         یک پیمانه

زیره سبز، نعنا خشک، فلفل سیاه و نمک از هر کدام:     یک قاشق چایخوری

فلفل قرمز:                                                        نصف قاشق چایخوری

گشنیز:                                                             پنج شاخه

رب گوجه‌فرنگی:                                               یک قاشق مرباخوری

روغن:                                                            به میزان لازم

طرز تهیه

بلغور را در کــاسه‌ای ریخته، روی آن  ۱/۴ پیمانه آب جوش می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا بلغور آب را به خود بکشد. سیرهای ساطوری شده، یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل، نعنا خشک و گوشت چرخ‌کرده را به بلغور افزوده و کاملا ورز داده تا مواد گوشتی چسبندگی پیدا کند. مخلوط گوشتی را به پنج قسمت تقسیم نموده و هر قسمت از گوشت را به دور سیخ می‌کشیم، سپس به همان حالت گوشت‌ها را از سیخ‌ها خارج کرده، در سینی فر چرب شده چیده و سینی را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا کباب‌ها بپزد.

 طرز تهیه سس

یک عدد پیاز دیگر را نگینی خرد نموده و تفت داده تا پیاز نرم شود. رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و تفت می‌دهیم، سپس پوره گوجه‌فرنگی را نیز افزوده و می‌گذاریم تا روی حرارت آب اضافه آن کشیده شود. گشنیز ساطوری شده، فلفل قرمز و نمک را افزوده و سس را از روی حرارت برمی‌داریم.

برای سرو این خوراک، ابتدا سس را کف ظرف ریخته و کباب‌ها را روی سس می‌چینیم.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید