دسر كشور تركيه
مواد لازم
قيسي 400 گرم
كره 50 گرم
خامه فرم گرفته شده 200 گرم
شكر دو تا سه قاشق غذاخوري
آب نصف پيمانه
پودر پسته و گردو به ميزان لازم
طرز تهیه
قيسيهاي خشك را شسته و داخل قابلمه ميريزيم. آب و شكر را مخلوط كرده و روي قيسيها ريخته، اجازه ميدهيم تا كمي پخته ولي له نشود. هنگامي كه آب آن كاملا كشيده شد، كره را اضافه كرده تا با قيسيها مخلوط شود، سپس حرارت را خاموش كرده و اجازه ميدهيم تا خنك شوند. داخل هر قيسي را با كمك قاشق چايخوري خامه پر كرده و نصف گردو قرار ميدهيم، قيسيها را كمي با دست فشار داده تا خامه در ميان آنها جمع و لبههاي قيسي بسته و زيباتر شود، سپس در داخل ظرف مناسب قرار داده و با پودر پسته تزيين ميكنيم.
نكــته
اين دسر تا هنگام مصرف بايد داخل يخچال نگهداري شود.