قیسی پر شده

0
1,197 مشاهده

deser

دسر کشور ترکیه

 مواد لازم

 قیسی                                        ۴۰۰ گرم

 کره                                          ۵۰ گرم

 خامه فرم گرفته شده                       ۲۰۰ گرم

 شکر                                        دو تا سه قاشق غذاخوری

 آب                                          نصف پیمانه

پودر پسته و گردو                            به میزان لازم

 طرز تهیه

قیسی‌های خشک را شسته و داخل قابلمه می‌ریزیم. آب و شکر را مخلوط کرده و روی قیسی‌ها ریخته، اجازه می‌دهیم تا کمی پخته ولی له نشود. هنگامی که آب آن کاملا کشیده شد، کره را اضافه کرده تا با قیسی‌ها مخلوط شود، سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه می‌دهیم تا خنک شوند. داخل هر قیسی را با کمک قاشق چایخوری خامه پر کرده و نصف گردو قرار می‌دهیم، قیسی‌ها را کمی با دست فشار داده تا خامه در میان آنها جمع و لبه‌های قیسی بسته و زیباتر شود، سپس در داخل ظرف مناسب قرار داده و با پودر پسته تزیین می‌کنیم.

 نکــته

این دسر تا هنگام مصرف باید داخل یخچال نگهداری شود.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید