مواد لازم
فیله مینیون گوساله: یک تکه (۴۵۰ گرم)
عسل: یک قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک: دو قاشق غذاخوری
پیـاز رنده شده: یک عدد
فلفل دلمهای رنده شده: نصف پیمانه
سیر رنده شده: دو حبه
مواد لازم برای تهیه سس قارچ
قارچ: ۳۰۰ گرم
آرد: دو قاشق غذاخوری
آب گـوشت: یک پیمانه
فلفل سیاه: یک قـــاشق چایخوری
کره: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه سس قارچ
قارچها را با روغن تفت داده، در تابهای دیگر آرد و فلفل سیاه را نیز با کره تفت میدهیم و آب گوشت و قارچهای تفت داده شده را به آن اضافه کرده و میگذاریم ۱۰ دقیقه جوش بخورد.
طرز تهیه
فیله را توسط بیفتککوب میکوبیم تا باز شود. کلیه مواد را در ظرفی مخلوط و فیله را به مواد آغشته نموده، در ظــرف را بسته و آن را به مدت ۱۰ ساعت در یخچال قرار میدهیم. سپس فیله را در قابلمه گذاشته و به همـــراه نصف پیمانه آب و دو عدد برگ بو به مدت یک ساعت میگذاریم تا بپزد. پس از پخت، فیله را در تابه چدنی کمی سرخ میکنیم به گونهای که آبدار بودن آن از بین نرود، سپس فیله را در ظــرف مناسب چیده و به همراه قـــارچ سرخ شده سرو میکنیم. البته این خوراک با سس قارچ نیز بسیار لذیذ خواهد بود.