مواد لازم برای چهار نفر
پیاز: یک عدد
لپه: دو پیمانه
گشنیز خرد شده: دو قاشق غذاخوری
زیره: 1/3قاشق مرباخوری
تخم مرغ: یک عدد
سیر کوبیده شده: یک حبه
فلفل تند: یک عدد
نمک، ادویه و روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
طرز تهیه
لپه را که از قبل خیس کردهایم با کمی آب ميپزیم و آبکش ميکنیم، سپس آن را در مخلوطکن ریخته و میکس مينماييم. پیاز و فلفل تند را ریز خرد کرده و با لپه، گشنیز و سیر مخلوط نموده و نمک، ادویه و زیره ميزنیم. تخممرغ را با مواد مخلوط کرده و از مایه به اندازه گردو برداشته و در روغن داغ سرخ مينماییم.
نکته
اگر مایه شل بود از کمی آرد نخودچی یا آرد گندم استفاده کنید.