دسر کشور فرانسه
مواد لازم برای سه نفر
نان تست ساده: شش ورق
تخممرغ: یک عدد
پودر سوخاری یا پودر نان: نصف پیمانه
کــرم نوتلا: دو قاشق سوپخوری
توتفرنگی خرد شده: ۱/۳پیمانه
روغن مایع: یک قاشق سوپخوری
کره: چهار قاشق سوپخوری
طرز تهیه
اطراف نانهای تست را با چاقوی تیز برش میدهیم، سپس روی سطح صاف نانها وردنه کشیده تا نان کاملا تخت شود و پف آن بخوابد. در یک بشقاب گود تخممرغ را شکسته و با چنگال یک دقیقه هم میزنیم تا کاملا از هم باز شده و کمی کف کند. در بشقاب دیگری پودر نان را ریخته و با دست آن را در سطح بشقاب پخش میکنیم. یک طرف نانها کرم نوتلا مالیده، روی آن تکههای توتفرنگی را چیده و از همان سمت نان را رول میکنیم، سپس به کمک دست رولها را در تخممرغ زده و در پودر سوخاری میغلتانیم. روغن و کره را با هم در تابه کوچکی گرم کرده، سپس اطراف رولها را در تابه سرخ میکنیم. پس از سرخ کردن، رولها را روی دستمال آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافی آن کشیده شود و با میوه سرو نمایید.
نکته
حتما برای تهیه این فرنچ رول از نان تازه استفاده کنید، زیرا اگر نان بیات باشد هنگام وردنه کشیدن، نان، پاره و خرد میشود. میتوانید برای سرو از انواع شربت یا خامه فرم گرفته شده نیز استفاده کنید.
میان تستها میتوانید از پنیر خامهای و شکلات استفاده کنید.