پاستا یک نوعی از ماکارونی است با این تفاوت که در پاستا مواد ماکارونی را دم نمی گذاریم و زمانیکه پاستا به تنهایی داخل آب جوش پخت سس مواد را به آن اضافه کرده و سرو خواهیم کرد. پاستا دارای انواع مختلفی بوده و در کنار سس آن می توان از مواد مختلفی همچون سبزیجات، میگو، انواع گوشت و … استفاده کرد. نکته مهم در تهیه پاستا تهیه سس آن است، در غیر این صورت پاستا ساده در هر صورت به یک نوع تهیه خواهد شد. در مطلب امروز انواع مختلفی از پاستا با سس سفید، پاستا با سس پستو، پاستا با سس الفردو برای تهیه چیکن الفردو را آموزش خواهید دید.
مواد لازم برای تهیه پاستا پنه
پنه نام یک نوع از ماکارونی های شکل دار است، که به شکل استوانه ای بوده و دو طرف آن برش های کج خورده است، برای تهیه پاستا از هر نوع ماکارونی شکل دار و رشته ای که تمایل داشتید می توانید استفاده کنید.
- پاستا خام
- نمک، فلفل
- آب جوش
طرز تهیه پاستا پنه

- برای تهیه پاستا ابتدا مقداری از ماکارونی مورد نظر خود را داخل آب جوش با مقداری نمک و فلفل و روغن بریزید.
- پاستا را تا زمانی داخل آب جوش نگه دارید که کاملا پخته نشده باشد (در اصطلاح پاستا له نشود)، اگر کاملا پاستا را داخل آب جوش بپزید در آخر که با سس آب دار مخلوط می کنید پاستا کمی حالت خمیری به خود خواهد گرفت، چراکه مقدار کمی از زمان پخت پاستا در هنگام مخلوط کردن سس با آن صورت خواهد پذیرفت.
- پس از پختن در آب جوش پاستا را خارج کرده و آبکشی کنید و روی آن آب سرد بریزید تا فرآیند پخت آن متوقف شود.
- در کنار سس پاستا می توانید مواد مختلف دیگری را نیز آماده کنید، برای این منظور مقداری قارچ، گوشت مرغ، میگو و یا گوشت قرمز پخته شده در کنار مقداری کمی از پیاز داغ و ادویه های دلخواهتان میتواند طعمی جالب به پاستای شما بدهد.
- برای این منظور باید مقداری پیاز را سرخ کرده و به آن گوشت را بیافزایید، سپس سبزیجاتی همچون اسفناج، فلفل دلمه ای، قارچ و … را اضافه کرده و اجازه دهید تا آب مواد کشیده شده و تفت بخورند. در آخر ادویه های مورد علاقه خود را افزوده و این مواد را با سس پاستا سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه سس آلفردو

- ۱ قاشق غذا خوری سیر
- ۲ قاشق غذا خوری آرد
- ۱/۴ فنجان کره
- ۱/۵ فنجان خامه غلیظ
- ۱/۵ فنجان شیرپرچرب
- ۱/۲ فنجان پنیر رنده شده پارمزان
- نمک دریایی و فلفل سیاه تازه
طرز تهیه سس آلفردو :
- ابتدا باید کره را بر روی حرارت قرار دهید تا آب شود.
- سپس سیر را ریز خرد کرده و به آن اضافه میکنم و حدود ۱دقیقه با کره در حرارت ملایم تفت می دهیم.
- حال آرد را با کمی آب مخلوط کرده و زمانیکه غلیظ شد به کره اضافه می کنیم.
- شیر، خامه و پنیر پارمزان، نمک و فلفل را نیز به این مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا به غلظت مورد نظرتان برسد.
- جعفری تازه را خرد کرده در انتها به مواد اضافه و زیر آن را خاموش کنید.
مواد لازم برای تهیه سس پستو

سس پستو از دسته سس های ایتالیایی و بسیار پر طرفدار است، این سس از مواد زیر تشکیل شده است:
- ریحان دو لیوان
- سیر ۳ حبه درشت
- مغز گردو به اندازه لازم
- روغن زیتون نصف لیوان
- پنیر پارمزان نصف لیوان
طرز تهیه سس پستو
- ایتدا گردو و یا بادام زمینی را داخل آسیاب ریخته و به خوبی پودر کنید.
- تمامی مواد همراه با نمک و فلفل داخل میکسر ریخته و آنقدری بزنید تا یک ماده غلیظ و یک دست حاصل شود.
- حال این سس آماده را همراه با پاستا و یا پیتزا میل کنید.
مواد لازم برای تهیه سس سفید (بشامل)

- شیر یک لیوان
- خامه دو قاشق غذاخوری
- آرد سفید یا ذرت دو قاشق غذاخوری
- کره ۴ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، پودر زنجبیل
طرز تهیه سس سفید (بشامل)
- ابتدا کره را داخل ظرفی ریخته و اجازه دهید تا آب شود.
- حال باید آرد را داخل کره ریخته و اجازه دهید تا خامی ارد گرفته شود، یادتان باشد نیازی به سرخ کردن آرد نیست همین که کمی بر روی حرارت با کره باشد کافیست.
- حالا شیر را آرام آرام به مخلوط اضافه کرده و مدام هم بزنید تا گوله گوله نشود.
- ادویه ها را اضافه کنید.
- حالا زمان آن است تا مداوم به هم زدن مخلوط خود ادامه دهید تا به غلظت سس برسد.
- در آخر زمانیکه زیر سس را خاموش کردید می توانید خامه را اضافه کنید. (خامه اختیاری بوده و در صورت عدم تمایل می توانید آن را حذف کنید)