مواد لازم:
بیسکویت دایجستیو — ۲۰۰ گرم
کره (ذوبشده) — ۱۵۰ گرم
فندق (خردشده) — ۵۰ گرم
شکلات تلخ (ذوبشده به روش بنماری) – ۱۵۰ گرم
بیسکویت ساده (خردشده) — ۲۰ گرم
شکر (نرم و دانهریز) — ۱ پیمانه (۱۷۵ گرم)
بادام (خردشده) — ۵۰ گرم
کرم پاتیسیر* — به مقدار لازم
*برای تهیه کرم پاتیسیر به مجله ۵۱ مراجعه کنید.
روش تهیه:
۱- بیسکویت دایجستیو را در غذاساز یا مخلوطکن ریخته و بهصورت پودر درآورید، سپس در ظرفی مناسب بریزید. کره را به آن افزوده، مخلوط کنید و ورز دهید تا کره کاملا بهخورد آن برود؛
۲.کفِ دو قالب کمربندی مناسب را با کاغذ روغنی پوشانده و مخلوط بیسکویت را کف قالبها ریخته و با دست کمی فشار دهید تا فرمِ کفِ قالب را بهخود بگیرد، سپس بهمدت یک ساعت در یخچال قرار دهید؛
۳.فندق، شکلات ذوبشده و بیسکویت ساده را در ظرفی مناسب ریخته، مخلوط کنید و کنار بگذارید؛
۴.شکر را در تابهای مناسب روی حرارت متوسط قرار دهید تا غلیظ و کاراملی شود. بادام را به آن افزوده و هم بزنید تا کاملا به شکر کاراملی آغشته شوند. کفِ سینی مناسبی را با کاغذ روغنی یا فویل پوشانده و شکر کاراملی را روی آن ریخته و کنار بگذارید تا سرد شود. پس از سرد شدن، آن را از کاغذ روغنی جدا کرده و با وردنه خرد کنید؛
۵.پس از اینکه قالب بیسکویت خودش را گرفت، روی یکی از بیسکویتها را در قالب با لایهای از کرم پاتیسیر، سپس با مخلوط شکلات و فندق بپوشانید. قالب را در یخچال قرار دهید تا بهمدت ۳۰ دقیقه خودش را بگیرد؛
۶.بیسکویت دوم را با احتیاط از قالب خارج کرده و روی بیسکویت آمادهشده قرار دهید. روی این لایه را نیز با کرم پوشانده و شکر کاراملی خردشده را بههمراه بادام روی آن بریزید و مجددا بهمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید؛
۷.پس از این مدت، قالب را از یخچال خارج کرده و کمربند دور آن را هنگام سرو باز کرده و سرو کنید.