شیرینی بیسکویتی با پِرالینه

0
313

11

مواد لازم:

بیسکویت دایجستیو — ۲۰۰ گرم

کره (ذوب‌شده) — ۱۵۰ گرم

فندق (خردشده) — ۵۰ گرم

شکلات تلخ (ذوب‌شده به روش بن‌ماری)  – ۱۵۰ گرم

بیسکویت ساده (خردشده) — ۲۰ گرم

شکر (نرم و دانه‌ریز)  — ۱ پیمانه (۱۷۵ گرم)

بادام (خرد‌شده) — ۵۰ گرم

کرم پاتیسیر* — به مقدار لازم

*برای تهیه کرم پاتیسیر به مجله ۵۱ مراجعه کنید.

روش تهیه:

۱- بیسکویت دایجستیو را در غذاساز یا مخلوط‌کن ریخته و به‌صورت پودر درآورید، سپس در ظرفی مناسب بریزید. کره را به آن افزوده، مخلوط کنید و ورز دهید تا کره کاملا به‌خورد آن برود؛

۲.کفِ دو قالب کمربندی مناسب را با کاغذ روغنی پوشانده و مخلوط بیسکویت را کف قالب‌ها ریخته و با دست کمی فشار دهید تا فرمِ کفِ قالب را به‌خود بگیرد، سپس به‌مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید؛

۳.فندق، شکلات ذوب‌شده و بیسکویت ساده را در ظرفی مناسب ریخته، مخلوط کنید و کنار بگذارید؛

۴.شکر را در تابه‌ای مناسب روی حرارت متوسط قرار دهید تا غلیظ و کاراملی شود. بادام را به آن افزوده و هم بزنید تا کاملا به شکر کاراملی آغشته شوند. کفِ سینی مناسبی را با کاغذ روغنی یا فویل پوشانده و شکر کاراملی را روی آن ریخته و کنار بگذارید تا سرد شود. پس از سرد شدن، آن را از کاغذ روغنی جدا کرده و با وردنه خرد کنید؛

۵.پس از اینکه قالب بیسکویت خودش را گرفت، روی یکی از بیسکویت‌ها را در قالب با لایه‌ای از کرم پاتیسیر، سپس با مخلوط شکلات و فندق بپوشانید. قالب را در یخچال قرار دهید تا به‌مدت ۳۰ دقیقه خودش را بگیرد؛

۶.بیسکویت دوم را با احتیاط از قالب خارج کرده و روی بیسکویت آماده‌شده قرار دهید. روی این لایه را نیز با کرم پوشانده و شکر کاراملی خردشده را به‌همراه بادام روی آن بریزید و مجددا به‌مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید؛

۷.پس از این مدت، قالب را از یخچال خارج کرده و کمربند دور آن را هنگام سرو باز کرده و سرو کنید.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید