مواد لازم:
کره / ۲/۱ پیمانه (معادل۸۰ گرم)
شکر / ۱ پیمانه (معادل۱۵۰ گرم)
تخممرغ / ۲ عدد (معادل ۱۱۰ الی ۱۲۰ گرم)
وانیل شکری / ۴/۱ قاشق چایخوری
آرد / ۲/۱ ۲ پیمانه (معادل۲۶۰ گرم)
بیکینگ پودر / ۲/۱ ۱ قاشق چایخوری (معادل ۵/۴ گرم)
نمک / ۸/۱ قاشق چایخوری
شکلات تختهای (خرد شده) /۱۰۰ گرم
فندق (خرد شده) / ۲/۱ پیمانه
روش تهیه:
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجهی فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا لطیف شود تخممرغها و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی بزنید بهحدی که کرم رنگ و کشدار شود. سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک را داخل این مخلوط الک کنید و پس از آن شکلات را خرد کرده و با فندق خرد شده به مواد بالا بیفزایید. سپس گلولههای کوچکی از مایه درست کنید و داخل سینی شیرینیپزی بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه در طبقهی وسط فر قرار دهید تا بپزد. سینی را از فر بیرون بیاورید و بعد از ۲ دقیقه شیرینیها را روی پنجرهی فلزی قرار دهید تا سرد شود.