مواد لازم:
کره / 2/1 پیمانه (معادل80 گرم)
شکر / 1 پیمانه (معادل150 گرم)
تخممرغ / 2 عدد (معادل 110 الی 120 گرم)
وانیل شکری / 4/1 قاشق چایخوری
آرد / 2/1 2 پیمانه (معادل260 گرم)
بیکینگ پودر / 2/1 1 قاشق چایخوری (معادل 5/4 گرم)
نمک / 8/1 قاشق چایخوری
شکلات تختهای (خرد شده) /100 گرم
فندق (خرد شده) / 2/1 پیمانه
روش تهيه:
فر را روی حرارت 350 درجهی فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا لطیف شود تخممرغها و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی بزنید بهحدی که کرم رنگ و کشدار شود. سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک را داخل این مخلوط الک کنید و پس از آن شکلات را خرد کرده و با فندق خرد شده به مواد بالا بیفزایید. سپس گلولههای کوچکی از مایه درست کنید و داخل سینی شیرینیپزی بگذارید و به مدت 10 دقیقه در طبقهی وسط فر قرار دهید تا بپزد. سینی را از فر بیرون بیاورید و بعد از 2 دقیقه شیرینیها را روی پنجرهی فلزی قرار دهید تا سرد شود.