مـواد لازم
آرد: ۱ و ۱/۴پیمانه
تخممرغ: یک عدد
پودر قند: یک پیمانه
نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری
کره: ۱۵۰ گرم
دراژه رنگی برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه
فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. کره و پودر قند را با همزن در حدی میزنیم که کرم رنگ شود، سپس زرده را از سفیده جدا کرده، زرده را به مواد افزوده و به هم زدن ادامه میدهیم تا مواد به خوبی مخلوط شوند. آرد و نمک را با کمک الک و به آرامی به مواد اضافه میکنیم و با نوک انگشتان خمیر را ورز میدهیم تا به روغن نیفتد. خمیر را با وردنه روی سطح صافی باز کرده، قالب میزنیم و مقدار کمی دراژه رنگی روی آن میپوشانیم. در صورت دلخواه میتوانیم حفره کوچکی در گوشه شیرینی ایجاد کنیم و پس از پخت از آن روبان عبور دهیم. شیرینیها را در سینی چیده و به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا آماده شوند.