مواد لازم:
طرز تهیه برای ۵-۴ نفر
لوبیا چشم بلبلی: ۱ تا ۲ لیوان
برنج ۴ لیوان
شویدتازه : نیم کیلو
نمک، آب و روغن به میزان لازم
طرز طبخ:
۱٫ ابتدا لوبیاها را پخته و اجازه می دهیم که آب به خورد لوبیاها برود (مواظب باشید که لوبیاها خیلی نرم نشود زیار در لابلای برنج نیز پخته خواهد شد.)
۲٫ آب را بجوشانید و برنج را بریزید و بپزید و لوبیاها را نیز درون آب ریخته و بگذارید که یکی دو جوش همراه با برنج بخورد و سپس مخلوط برنج و لوبیا را آبکش کنید.
۳٫ پس از آبکش کردن برنج، در حین ریختن لایه های برنج درون قابلمه شویدهای خرد شده را نیز بصورت لابلا بریزید و اجازه بدهید که خوب دم بکشند.
ضمن برخی ترجیح می دهند که این پلو را بصورت کته درست کنند بدین صورت که در هنگام جوشیدن برنج لوبیا و سپس سبزی را بیافزایند و بصورت کته دم بگذارند.
این پلو می توان همراه با مرغ آب پز شده رب دار و گوشت گوساله یا گوسفندی استفاده کرد.
البته برخی ترجیح می دهند که این پلوی خوشمزه و خوش عطر را با نیمرو سرو کنند