شنیتسل مرغ

0
995 مشاهده

morgh

 ران مرغ / ۴ عدد (۱۲۰۰ گرم)
نمک و فلفل سیاه(پودر شده) / به مقدار لازم
تخم مرغ / ۲ عدد (۱۱۰ تا ۱۲۰ گرم)
آرد / به مقدار لازم
روغن مایع (مخصوص سرخ­کردن) / به مقدار لازم

 

روش تهیه :

۱- استخوان ران مرغ را بیرون آورید. سپس با بیفتک کوب بکوبید.
۲- کمی نمک و فلفل به تخم­مرغ اضافه کرده با چنگال هم­بزنید. ران مرغ را در آرد غلطانده، سپس به تخم­مرغ آغشته کنید. بعد در پودر سوخاری بغلطانید.
۳- در ظرفی مناسب مقداری روغن ریخته، روی حرارت قرار دهید. بعد از داغ شدن شنیتسل را در روغن سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
پس از آن در ظرف مورد نظر قرار داده و سرو کنید

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید