شـاک شـوکا

0
1,141 مشاهده

torkish

غذای کشور ترکیه

 مواد لازم برای چهار نفر

سیب‌زمینی:                                       چهار عدد

بادنجان:                                           چهار عدد

گوجه‌فرنگی رنده شده:                          شش عدد

سیر:                                               پنج حبه

نمک، فلفل و زردچوبه:                         یک قاشق مرباخوری

روغن زیتون:                                   یک پیمانه

 طرز تهیه

 بادنجان‌ها را به صورت یکی در میان پوست کنده و به شکل مکعب‌های کوچک خرد می‌کنیم، سپس به آنها نمک زده و تا زمان سرخ کردن کنار می‌گذاریم، چرا که با این کار موقع سرخ کردن روغن کمتری جذب آنها می‌شود. سیب‌زمینی‌های پوست‌کنده شده را هم به صورت مکعب‌های کوچک خرد کرده و داخل روغن سرخ می‌کنیم. بعد از آنها بادنجان‌ها را سرخ می‌کنیم. سیرهای خرد شده را به مدت دو دقیقه در ظرفی دیگر تفت می‌دهیم. سیر، گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و زیر حرارت را کم می‌کنیم تا مخلوط به حالت سس درآید، در این مرحله سس را با سیب‌زمینی‌ و بادنجان‌ها مخلوط کرده و اجازه می‌دهیم تا پنج دقیقه حرارت ببیند، سپس آن را با نان ترکیه‌ای سرو می‌کنیم.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید