سـینی سـوخـاری

1
1,233 مشاهده

sokhari

 مـواد لازم

 قارچ:                                         ۱۰ عدد

گل کلم:                                        یک عدد

هویج:                                          دو عدد

کدوسبز:                                       دو عدد

بادنجــان دلمه‌ای:                             دو عدد

تخـم‌مرغ:                                      پنج عدد

پودر سوخاری:                               سه پیمانه

شیر:                                           سه و نیم پیمانه

نمک و دارچین از هر کدام:                 یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه، پودر آویشن و پودر سیر از هر کدام: یک قاشق مرباخوری

زعفران:                                      سه قاشق غذاخوری

روغن:                                         به میزان لازم

 طرز تهیه

گل کلم‌ها را شسته، به تکه‌های کوچک خرد کرده و در سه پیمانه شیر می‌جوشانیم. کدو‌ها را به صورت اریب برش زده، در روغن سرخ کرده و بادنجان‌ها را نیز حلقه‌ای برش زده و سرخ می‌کنیم. هویج‌ها را نیز به صورت اریب بریده و آب‌پز می‌کنیم. نصف پیمانه شیر را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کرده و هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط شوند. زعفران و نمک را به تخم‌مرغ اضافه کرده، هم می‌زنیم و کنار می‌گذاریم. پودر سیر، آویشن، دارچین و فلفل سیاه را نیز به پودر سوخاری افزوده و کنار می‌گذاریم. در یک تابه مناسب مقداری روغن ریخته، بادنجان‌ها را در تخم‌مرغ فرو برده، در پودر سوخاری می‌غلتانیم و در روغن سرخ می‌کنیم. به ترتیب کدو، هویج و قارچ‌ها را نیز مانند بادنجان‌ها سرخ می‌کنیم.

در صورت تمایل می‌توان ساق و کتف مرغ را هم به همین صورت سوخاری نمود.

۱ نظر

  1. [گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل]
    سلام

    بسیار آموزنده و خوب بود.

    موفق باشید.

    [گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل]

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید