مـواد لازم
قارچ: ۱۰ عدد
گل کلم: یک عدد
هویج: دو عدد
کدوسبز: دو عدد
بادنجــان دلمهای: دو عدد
تخـممرغ: پنج عدد
پودر سوخاری: سه پیمانه
شیر: سه و نیم پیمانه
نمک و دارچین از هر کدام: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه، پودر آویشن و پودر سیر از هر کدام: یک قاشق مرباخوری
زعفران: سه قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
گل کلمها را شسته، به تکههای کوچک خرد کرده و در سه پیمانه شیر میجوشانیم. کدوها را به صورت اریب برش زده، در روغن سرخ کرده و بادنجانها را نیز حلقهای برش زده و سرخ میکنیم. هویجها را نیز به صورت اریب بریده و آبپز میکنیم. نصف پیمانه شیر را به تخممرغها اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند. زعفران و نمک را به تخممرغ اضافه کرده، هم میزنیم و کنار میگذاریم. پودر سیر، آویشن، دارچین و فلفل سیاه را نیز به پودر سوخاری افزوده و کنار میگذاریم. در یک تابه مناسب مقداری روغن ریخته، بادنجانها را در تخممرغ فرو برده، در پودر سوخاری میغلتانیم و در روغن سرخ میکنیم. به ترتیب کدو، هویج و قارچها را نیز مانند بادنجانها سرخ میکنیم.
در صورت تمایل میتوان ساق و کتف مرغ را هم به همین صورت سوخاری نمود.
[گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل]
سلام
بسیار آموزنده و خوب بود.
موفق باشید.
[گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل]