مواد لازم براي چهار نفر
قارچ: 500 گرم
سينه مرغ: 500 گرم
تخممرغ: سه عدد
خامه: يك پيمانه
سس مايونز: يك پيمانه
بيكـينگپودر: يك قاشق چايخوري
آرد سوخاري: نصف پيمانه
خردل: يك قاشق چايخوري
كـره: 50 گرم
آبليمو: دو قاشــق غذاخوري
نمك و فلفل سياه از هر كدام: يك قاشق چايخوري
طرز تهيه
ابتدا سينه مرغ خام را چرخ ميكنيم. قارچها را تميز شسته، آنها را خشك ميكنيم و به صورت ورقهاي برش ميزنيم و به همراه كره و آبليمو روي حرارت بالا سرخ ميكنيم. در آخر به قارچ یک قاشق چايخوري نمك و فلفل ميافزاييم.
زردههاي تخممرغ را با نمك و فلفل هم ميزنيم. سپس مايونز و خامه را اضافه نموده و مخلوط ميكنيم. كمي از آرد سوخاري، قارچهاي سرخشده سرد، بيكينگپودر، خردل و مرغ را به آن افزوده و همه مواد را كاملا با هم مخلوط ميكنيم. سفيدهها را جداگانه در ظرفي تميز با همزن برقي ميزنيم تا پف كند و سفت و سفيد شود. سپس آن را به مواد بالا اضافه نموده و به حالت دوراني و در يك جهت هم ميزنيم.
در قالب پاندكيك كاغذ روغني گذاشته و اطراف آن را چرب ميكنيم. آرد سوخاري را كف قالب ميپاشيم. مخلوط مواد را درون قالب ريخته آن را در فري كه با حرارت 200 درجه از 15 دقيقه قبل گرم نمودهايم، به مدت 60-50 دقيقه ميپزيم. براي امتحان كردن پخت سينه مرغ قالبي يك چاقوي تميز در آن فرو نموده اگر چيزي از مواد به چاقو نچسبيد، نشانه پخته شدن مرغ قالبي است.
نکته
مخلوط كردن قارچها به همراه آبليمو باعث سفيد ماندن آن ميشود.
سعي كنيد قارچهاي سفيدرنگ كه پايين كلاهك آنها بسته است را انتخاب كنيد.