مواد لازم برای چهار نفر
هاتداگ: دو عدد
ژامبون: هشت ورق
قــارچ: ۲۰۰ گرم
فلــفل دلمهای متوسط: یک عدد
پنیر گودا: هشت ورق
پودر آویشــن: یک قاشق مرباخوری
سس مایونز: یک قاشق غذاخوری
سس قرمز: یک قاشق غذاخوری
نان باگت: دو عدد
روغن مایع: به میزان لازم
طرز تهیه
هاتداگها را حلقهای خرد کرده، تفت داده و کنار میگذاریم. قارچها را ورقه کرده و تفت میدهیم تا آب آنها کشیده شود، سپس فلفل دلمهای را خرد کرده و به قارچ اضافه میکنیم. این مواد را به هاتداگ افزوده و مخلوط میکنیم. ژامبونها را به چهار قسمت تقسیم مینماییم. نانها را از میانه برش داده، خمیر اضافی آنها را خارج کرده، ابتدا و انتهای نان را جدا میکنیم. به یک طرف نان سس مایونز و به طرف دیگر سس قرمز مالیده، مخلوط هاتداگها را روی نانها ریخته و ژامبون را روی آن چیده و آویشن میپاشیم. در مرحله آخر پنیر گودا را روی مواد گذاشته، نانها را بسته و داخل دستگاه قرار میدهیم؛ پس از آماده شدن، میکرها را برش زده و با انواع سس تزیین کرده و سرو میکنیم.
نکته
این ساندویچ را میتوان با انواع سوسیس و ژامبون تهیه نمود.