مواد لازم برای چهار نفر
تن ماهی: یک قوطی
خیارشور نگینی خرد شده: ۱۰۰ گرم
پنیر موزارلا: ۱۰۰ گرم
سس مایونز: دو قاشق غذاخوری
پیاز سفید متوسط نگینی خرد شده: یک عدد
جعفری خرد شده: ۵۰ گرم
نان باگت: دو عدد
طرز تهیه
تن ماهی را در آبجوش میجوشانیم. پس از باز کردن قوطی آن را در آبکش ریخته تا تمام روغن آن کشیده شود. نان باگتها را با چاقو از وسط برش داده، ابتدا و انتهای آن را جدا میکنیم. یک قاشق از سس مایونز را به دو طرف نان مالیده و کنار میگذاریم. تن ماهی را با چنگال باز کرده و با خیارشور، پیاز، جعفری و باقیمانده سس مایونز با هم مخلوط کرده، به صورت خمیر در میآوریم. این مواد را روی یک طرف نانها مالیده و در طرف دیگر پنیر را گذاشته و نان را میبندیم. نانها را در دستگاه قرار داده، پس از آماده شدن آنها را خارج کرده با قیچی برش زده و آن را با سس تند سرو میکنیم.