مواد لازم براي چهار نفر
سيبزميني متوسط پخته شده: چهار عدد
تخـــممرغ: هشت عدد
روغن مــايع: يك پيمـــانه
بيــكينگ پودر: يك قاشق چايخوري
نمك، فلفل، زردچوبه و زعفــران دمكرده از هر كدام يك قاشـــق چايخوري
ســـس مــايونز: يك قاشق غذاخوري
سس كچاپ: يك قاشق غذاخوري
نان باگت: دو عدد
پنير گودا ورقهاي: هشت ورق
خيارشور: 100 گرم
طرز تهيه
ابتدا براي تهيه كوكو سيبزميني، سيبزمينيها را رنده كرده يا در غذاساز ريخته با تخممرغها، بيكينگپودر، نمك، فلفل، زردچوبه و زعفران مخلوط كرده و كاملا هم ميزنيم. مواد را در روغن داغ به صورت قاشقي يا يكنواخت سرخ ميكنيم. پس از سرخ شدن آنها را روي دستمال آشپزخانه ميگذاريم تا روغن اضافي آن كشيده شود. نانهاي باگت را از ميانه با چاقوي تيز برش زده، ابتدا و انتهاي آن را جدا نموده و خمير اضافي آن را درميآوريم. يك طرف نانها سس كچاپ و در طرف ديگر آن سس مايونز ماليده و كوكو را طوري روي نان قرار ميدهيم كه از لبه نان بيرون نزند. روي كوكو را با خيارشورهاي ورقه شده و پنير گودا ميپوشانيم و به مدت زمان لازم در دستگاه قرار ميدهيم. پس از آماده شدن ميتوان آنها را برش زده و با سس خردل تزيين نمود.
نکته
ميتوان به جاي پنير گودا، از پنيرهاي پروسس و پنير پيتزا كه طعم خوبي داشته و قدرت چسبندگي زيادي دارند، استفاده نمود.
دستگاههاي ساندويچساز داراي چراغ چشمكزني هستند كه مدت زمان تهيه ساندويچ را نشان ميدهد. به اين ترتيب وقتي شما ساندويچ را درون دستگاه قرار ميدهيد، چراغ مربوطه روشن شده و پس از آماده شدن ساندويچ خاموش خواهد شد.