ساندویچ کوکو سیب‌زمینی

0
1,058 مشاهده

koko

مواد لازم برای چهار نفر

 سیب‌زمینی متوسط پخته شده:                                            چهار عدد

تخـــم‌مرغ:                                                                  هشت عدد

روغن مــایع:                                                               یک پیمـــانه

بیــکینگ پودر:                                                             یک قاشق چایخوری

نمک، فلفل، زردچوبه و زعفــران دم‌کرده از هر کدام                یک قاشـــق چایخوری

ســـس مــایونز:                                                           یک قاشق غذاخوری

سس کچاپ:                                                               یک قاشق غذاخوری

نان باگت:                                                                  دو عدد

پنیر گودا ورقه‌ای:                                                        هشت ورق

خیارشور:                                                                 ۱۰۰ گرم

 طرز تهیه

ابتدا برای تهیه کوکو سیب‌زمینی، سیب‌زمینی‌ها را رنده کرده یا در غذاساز ریخته با تخم‌مرغ‌ها، بیکینگ‌پودر، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران مخلوط کرده و کاملا هم می‌زنیم. مواد را در روغن داغ به صورت قاشقی یا یکنواخت سرخ می‌کنیم. پس از سرخ شدن آنها را روی دستمال آشپزخانه می‌گذاریم تا روغن اضافی آن کشیده شود. نان‌های باگت را از میانه با چاقوی تیز برش زده، ابتدا و انتهای آن را جدا نموده و خمیر اضافی آن را درمی‌آوریم. یک طرف نان‌ها سس کچاپ و در طرف دیگر آن سس مایونز مالیده و کوکو را طوری روی نان قرار می‌دهیم که از لبه نان بیرون نزند. روی کوکو را با خیارشورهای ورقه شده و پنیر گودا می‌پوشانیم و به مدت زمان لازم در دستگاه قرار می‌دهیم. پس از آماده شدن می‌توان آنها را برش زده و با سس خردل تزیین نمود.

 نکته

می‌توان به جای پنیر گودا، از پنیرهای پروسس و پنیر پیتزا که طعم خوبی داشته و قدرت چسبندگی زیادی دارند، استفاده نمود.

دستگاه‌های ساندویچ‌ساز دارای چراغ چشمک‌زنی هستند که مدت زمان تهیه ساندویچ را نشان می‌دهد. به این ترتیب وقتی شما ساندویچ را درون دستگاه قرار می‌دهید، چراغ مربوطه روشن شده و پس از آماده شدن ساندویچ خاموش خواهد شد.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید