مواد لازم برای چهار نفر
بادنجان ۱۰ عدد
پنیر سفید ۲۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
جعفری ۱۰۰ گرم
نان تست دو بسته
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
بادنجانها را شسته، خشک کرده و آنها را روی اجاق گاز کباب میکنیم یا در سینی فر چیده و در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا زمانی که کباب شوند، سپس پوست آنها را جدا کرده و در غذاساز له مینماییم. جعفری را خرد و پنیرها را هم رنده میکنیم.
بادنجان، پنیرها، جعفری، نمک و فلفل را مخلوط میکنیم. دستگاه ساندویچساز را روشن کرده تا گرم شود. روی یک نان تست یک قاشق غذاخوری از مواد ریخته و نان دیگر را روی آن قرار داده و کمی فشار میدهیم تا به هم بچسبند. باقی نانها را نیز به همین ترتیب آماده میکنیم. نانهای آماده را در دستگاه قرار داده تا ساندویچها آماده شوند.