ساندویچ بادنجان و پنیر

0
963 مشاهده

badenjani

مواد لازم برای چهار نفر

  بادنجان                                                                                                 ۱۰ عدد

 پنیر سفید                                                                                                 ۲۵۰ گرم

 پنیر پیتزا                                                                                                  ۲۵۰ گرم

 جعفری                                                                                                    ۱۰۰ گرم

 نان تست                                                                                                   دو بسته

 نمک و فلفل                                                                                                به میزان لازم

 طرز تهیه

بادنجان‌ها را شسته، خشک کرده و آنها را روی اجاق گاز کباب می‌کنیم یا در سینی فر چیده و در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا زمانی که کباب شوند، سپس پوست آنها را جدا کرده و در غذاساز له می‌نماییم. جعفری را خرد و پنیرها را هم رنده می‌کنیم.

بادنجان، پنیرها، جعفری، نمک و فلفل را مخلوط می‌کنیم. دستگاه ساندویچ‌ساز را روشن کرده تا گرم شود. روی یک نان تست یک قاشق غذاخوری از مواد ریخته و نان دیگر را روی آن قرار داده و کمی فشار می‌دهیم تا به هم بچسبند. باقی نان‌ها را نیز به همین ترتیب آماده می‌کنیم. نان‌های آماده را در دستگاه قرار داده تا ساندویچ‌ها آماده شوند.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید