رول شکلات صبحانه

0
1,016 مشاهده

۱ فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا گرم شود .

۲ خمیر را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۳ یک لایه از خمیر را برداشته و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود .

۴ مقداری از شکلات صبحانه را داخل خمیر میریزیم .

۵ دو طرف خمیر را به داخل تا می کنیم .

۶ خمیر را به صورت رول می پیچیم

۷ رول ها را تا زمانیکه روی آنها طلایی شود ، داخل فر قرار می دهیم .

۸نکته : در این دستور می توانید پس از رول کردن خمیرها ، آنها را در روغن سرخ کنید .

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید