رولـت بوقلـمون

0
1,579 مشاهده

boghlamon

مواد لازم برای چهار نفر

گوشت بوقلمون:                                            ۱/۴ سینه

بادنجان قلمی:                                               چهار عدد

کاغذ روغنی:                                               ۳۰ سانتی‌متر

نمک، فلفل و روغن:                                        به میزان لازم

سیر:                                                         دو حبه

 طرز تهیه

 گوشت بوقلمون را تکه‌تکه کرده و یک‌بار آن را چرخ می‌کنیم. سیرها را پوست گرفته و کاملا له می‌کنیم، سپس با گوشت بوقلمون، نمک و فلفل مخلوط کرده و آن را ورز می‌دهیم. بادنجان‌ها را پوست گرفته، به فاصله نیم‌ سانتی‌متری از طول آن را برش زده، در آب نمک به مدت سه دقیقه گذاشته و بعد در روغن سرخ می‌کنیم تا مغزپخت شود.

مخلوط گوشت را روی کاغذ روغنی خیلی نازک پهن کرده به طوری که ضخامت آن دو یا سه میلی‌متر باشد، سپس به عرض دو و به طول۳۰ سانتی‌متر کاغذ‌مان را برش می‌زنیم و روی گوشت‌مان یک لایه بادنجان سرخ کرده می‌گذاریم به طوری که از گوشت بیرون نزند. بعد با کاغذ آن را لول کرده و به همان شکل در یخچال می‌گذاریم تا بماند، پس از یک ساعت کاغذ را برداشته و رولت‌ها را با حرارت ملایم در تابه سرخ می‌کنیم.

 نکته

برای این که گوشت بوقلمون به دستمان نچسبد و به راحتی پهن شود، دست خود را مرتب خیس کرده و با کف دست آن را پهن می‌کنیم.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید