رولت مربا

0
1,036 مشاهده

rolet

 مواد لازم برای چهار نفر

مربا هویج                                                                                 دو قاشق غذاخوری

روغن کرمانشاهی                                                                        دو قاشق غذاخوری

 پودر هل                                                                                 یک قاشق مرباخوری

 زعفران                                                                                 یک قاشق مرباخوری

 کره                                                                                      ۵۰ گرم

 نان باگت                                                                               دو عدد

 خلال پسته                                                                              به میزان لازم

 طرز تهیه

خمیر نان‌های باگت را خارج کرده و با کمک وردنه باز می‌کنیم. روی نان‌ها کره نرم شده مالیده، روی آن مربای هویج را به طور یکنواخت پخش کرده و رول می‌کنیم و در یخچال به مدت دو ساعت قرار می‌دهیم؛ سپس به صورت حلقه‌ای برش زده و آنها را در زعفران و روغن کرمانشاهی سرخ می‌نماییم. پس از آن روی رولت‌ها هل و خلال پسته پاشیده و سرو می‌کنیم.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید