راهنمای مدیریت خرید لباس اقتصادی و به صرفه. همه ما با توجه به تغییر فصل و آب و هوا نیاز به یسری لباس های مناسب فصل را داریم که گاهی با اینکه لباس های سال قبل را داریم اما با توجه به مد روز و رنگ لباس ها ، نیاز به خرید لباس را احساس می کنیم. بهتر است برای خرید لباس یکسری اصولی را رعایت کنیم که هم به صرفه باشد و هم بعد از خرید احساس پشیمانی برای خرید لباس را نداشته باشیم. در ادامه با مجله اینترنتی بهروز (fun.mirani.ir) همراه باشید تا راهنمای مدیریت خرید لباس اقتصادی و به صرفه را برای شما عزیزان ارائه نمایید.
راهنمای مدیریت خرید لباس اقتصادی و به صرفه

اگر شما هم قصد خرید لباس دارید و قصد ندارید هزینه زیادی را برای آن صرف کنید به توصیه های زیر توجه کنید تا بتوانید بهترین انتخاب ها و تصمیمات را در مورد خرید البسه داشته باشید.
– اولین قدم این است که قبل از خرید سری به کمد لباس های خود بیاندازید شاید لباس هایی در کمد شما باشد که آنها را فراموش کرده باشید و از دیدنشان متعجب شوید!
– بودجه خود را برای خرید لباس تعیین کنید. همچنین زمان های مشخصی از سال را برای خرید در نظر بگیرید.
– لیستی از لباس هایی که نیاز دارید تهیه کنید. در این صورت از هزینه های اضافی برای لباس هایی که احتیاج ندارید جلوگیری می کنید.
– برای خرید از پول نقد استفاده کنید. استفاده از کارت های اعتباری باعث میشود کنترل میزان خرید و مقدار پولی که خرج می کنید از دستتان خارج شود.
– به جای خرید در آخر هفته و روزهای تعطیل در طول هفته خرید کنید. در این صورت از شلوغی فروشگاه ها دوری کرده اید و گزینه های بیشتری برای خرید خواهید داشت.
– در هنگام خرید کاملا در مورد لباس موردنظر خود فکرکنید. برای مثال از خودتان سوال کنید آیا این شلوار آبی رنگ حداقل با ۳ یا ۵ تا از لباس هایی که دارم هماهنگ است؟
– از فروشگاه ها در مورد زمان حراجشان سوال کنید. بسیاری از فروشگاه ها امروزه با دریافت ایمیل و یا شماره تلفن مشتری ها آنها را از زمان تخفیف های ویژه و حراج آگاه می کنند.
– اگر لباس هایی درکمد خود دارید که دیگر آنها را نمی پوشید می توانید به فکر فروش آنها باشید.
– بر روی لباس های خاص سرمایه گذاری کنید. برای مثال اگر قصد انتخاب یک کت و شلوار به عنوان لباسی برای محیط کار دارید انتخابی داشته باشید که ماندگار باشدکمی هزینه بیشتر برای یک لباس مناسب که زیاد می پوشید بهتر از عوض کردن و خرید مجدد است.
– از طرح ها و رنگ های خاص دوری کنید. معمولا این گونه لباس ها درنگاه اول چشم خریدار را متوجه خود می کنند. اما خیلی زود درکمد خریدار بدون استفاده می شوند.
– برای خودتان خرید کنید. به توصیه هایی که در تبلیغات گوناگون مواجه می شوید و معمولا قیمت نسبتا بالایی دارند توجه نکنید. به سلایق خودتان توجه کنید با توجه به نیازهایتان خرید کنید.
– برخی لباس ها مانند جوراب، لباس زیر و تی شرت ها جزء البسه ای هستند که به مراتب بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند. در صورت توان این اقدام را به صورت عمده خریداری کنید.
– از لباس های خود به دفعات استفاده کنید. واقعا احتیاجی نیست که برای حضور درهر مراسمی یک لباس جدیدتهیه کنید.
– در مورد خرید لباس صبور باشید. اگر لباسی چشم شما را گرفت و بدون شک قصد خرید آن را داشتید کمی دست نگه دارید به احتمال زیاد همان لباس را در جایی دیگر و در زمانی بهتر می توانید با قیمت مناسب تری تهیه کنید. حتی اگر اختلاف قیمت کم هم باشد باز هم ارزش دارد.
– سایز مناسب خود را انتخاب کنید و حتما لباس را قبل از خرید تست کنید سایزها و اندازه ها در فروشگاه های مختلف متفاوت است. مطمئن شوید که لباس انتخابی کاملا اندازه شما باشد.
– تا جایی که می توانید لباس های خود را قرض دهید و در عوض لباس های جدید قرض بگیرید. در این صورت مجبور نیستید برای مناسبت های مختلف یک لباس تکراری را بپوشید.
– تا جایی که می توانید تنها خرید کنید. خرید کردن با دوستان می تواند خیلی جالب و خوب باشد اما اگر قصد خرید اقتصادی دارید تنها خرید کنید. گاهی فشارهای دوستان و جو موجود باعث می شود لباس هایی را انتخاب کنید که واقعا مورد نیاز شما نباشد.
ممنون از همراهی شما خوبان با مجله اینترنتی بهروز (fun.mirani.ir) !