دسـر قهـوه و خـامه

0
1,091 مشاهده

deser2

 مواد لازم برای سه نفر

 خامه ساده:                                    یک پیمانه

شکر:                                           چهار قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین:                                  چهار قاشق مرباخوری

آب سرد:                                       نصف پیمانه

قهوه غلیظ فوری:                             ۲۵۰ میلی‌لیتر

 طرز تهیه

 خامه و شکر را در ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا فقط گرم شده اما نجوشد. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب کتری قرار می‌دهیم تا حل شود. قهوه دم کرده غلیظ را به مخلوط خامه و شکر اضافه نموده و از روی حرارت برمی‌داریم. ژلاتین حل شده را هم افزوده و مواد را مخلوط می‌کنیم، سپس مواد را در فنجان‌های مورد نظر ریخته و به مدت چهار ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا ببندند.

برای سرو می‌توانیم از شربت قهوه روی دسرها بریزیم.

برای تهیه شربت قهوه، ۱۰۰ گرم قهوه غلیظ و ۱۰۰ گرم شکر را مخلوط نموده و کمی حرارت می‌دهیم تا شکر حل شود، سپس می‌گذاریم تا شربت خنک شود و هنگام سرو روی دسر ریخته و با خامه فرم گرفته شده تزیین می‌کنیم.

 نکته

در صورت تمایل می‌توانید به میزان ۱/۴ قاشق چایخوری هل آسیاب شده در ابتدا به خامه و شکر اضافه کنید.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید