ران مرغ چهار عدد
لوبیا قرمز ۱۰۰ گرم
نخودفرنگی ۱۰۰ گرم
هویج متوسط یک عدد
تخممرغ سه عدد
پیاز متوسط دو عدد
سیر سه حبه
برنج ۵۰۰ گرم
قارچ ۱۵۰ گرم
روغن چهار قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
رانهای مرغ را کاملا پاک کرده، شسته و خشک میکنیم. پیاز و سیرها را خلالی خرد میکنیم. در قابلمهای دو قاشق سوپخوری روغن ریخته و آنها را تفت میدهیم، سپس رانهای مرغ را به سیر و پیاز افزوده و تفت میدهیم. روی مرغها کمی آب ریخته و حرارت را ملایم نموده تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. لوبیا قرمز را که از دو ساعت قبل خیساندهایم به همراه نخودفرنگی به مرغ میافزاییم و اجازه میدهیم ۳۰ دقیقه دیگر مواد بپزند. هویج و قارچهایی را که به صورت دایرههای یک سانتیمتری برش زدهایم با بقیه روغن تفت داده و به سایر مواد اضافه میکنیم. در این مرحله باید از آب خورش به اندازه دو قاشق باقیمانده باشد. در اواخر پخت نمک و فلفل خورش را اندازه میکنیم. تخممرغها را آبپز نموده، گرد برش زده و روی خورش میگذاریم، سپس خورش را به همراه پلویی که به صورت کته نرم پختهایم، سرو میکنیم.