سینه یا ران مرغ چهار عدد
گوجهسبز ۳۰۰ گرم
گشنیز و نعنا ۵۰۰ گرم
سیر خرد شده سه حبه
ریحان ۵۰ گرم
پیاز یک عدد
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
مرغ را به همراه زردچوبه، پیاز خرد شده، سیر و چهار لیوان آب میگذاریم تا بپزد.
گشنیز، نعنا و ریحان را ساطوری نموده و تفت میدهیم. گوجهسبز را همراه با سبزیهای تفت داده شده به مرغ پخته اضافه نموده، نمک و فلفل را نیز میافزاییم و به مدت نیم ساعت میگذاریم تا خوب جا بیفتد.
نکــته
میتوانیم هسته گوجهسبزها را در آورده و بعد به خورش اضافه کنیم.
برای اینکه گوجهسبزها له نشود، در قابلمه را کمی باز میگذاریم.