سينه يا ران مرغ چهار عدد
گوجهسبز 300 گرم
گشنيز و نعنا 500 گرم
سير خرد شده سه حبه
ريحان 50 گرم
پياز يك عدد
روغن، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهیه
مرغ را به همراه زردچوبه، پياز خرد شده، سير و چهار ليوان آب ميگذاريم تا بپزد.
گشنيز، نعنا و ريحان را ساطوري نموده و تفت ميدهيم. گوجهسبز را همراه با سبزيهاي تفت داده شده به مرغ پخته اضافه نموده، نمك و فلفل را نيز ميافزاييم و به مدت نيم ساعت ميگذاريم تا خوب جا بيفتد.
نكــته
ميتوانيم هسته گوجهسبزها را در آورده و بعد به خورش اضافه كنيم.
براي اينكه گوجهسبزها له نشود، در قابلمه را كمي باز ميگذاريم.