مواد لازم برای چهار نفر
سینه مرغ: دو عدد
ژامبون گوشت: ۱۵۰ گرم
پیازچه: ۱۰۰ گرم
فلفل دلمهای سبز و قرمز از هر کدام: یک عدد
روغن زیتون، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
گوجهفرنگی: دو عدد
طرز تهیه
سینه مرغ را خلال کرده و با کمی روغن زیتون و آب میپزیم. فلفل دلمهایها را به همراه پیازچه خلال نازک کرده و جداگانه تفت میدهیم. نمک، فلفل و زردچوبه را به مرغ اضافه نموده، فلفل دلمهای و پیازچه تفت داده شده را نیز میافزاییم و تفت میدهیم. در این مرحله روی مواد، گوجهفرنگیها را رنده میکنیم.
پس از آن که مواد خوب به خورد هم رفتند، در آخر ژامبون را به صورت خلالی برش زده و به کلیه مواد اضافه میکنیم.