خـوراک مـرغ با ژامـبون

0
968 مشاهده

khorak

 مواد لازم برای چهار نفر

سینه مرغ:                                                   دو عدد

ژامبون گوشت:                                            ۱۵۰ گرم

پیازچه:                                                      ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز از هر کدام:                یک عدد

روغن زیتون، نمک، فلفل و زردچوبه:              به میزان لازم

گوجه‌فرنگی:                                              دو عدد

 طرز تهیه

سینه مرغ را خلال کرده و با کمی روغن زیتون و آب می‌پزیم. فلفل دلمه‌ای‌ها را به همراه پیازچه خلال نازک کرده و جداگانه تفت می‌دهیم. نمک، فلفل و زردچوبه را به مرغ اضافه نموده، فلفل دلمه‌ای و پیازچه تفت داده شده را نیز می‌افزاییم و تفت می‌دهیم. در این مرحله روی مواد، گوجه‌فرنگی‌ها را رنده می‌کنیم.

پس از آن که مواد خوب به خورد هم رفتند، در آخر ژامبون را به صورت خلالی برش زده و به کلیه مواد اضافه می‌کنیم.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید