مواد لازم برای چهار نفر
سـس مایونز: ۳/۴ پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: نصف پیمانه
پودر ســیر: ۳/۴ قاشق چایخوری
سینه مرغ: دو عدد
آرد سوخاری: یک پیمانه
فلفل سیاه، محلول زعفران و نمک از هر کدام: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
سینههای مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و آن را با نمک، فلفل و محلول زعفران کاملا مزهدار میکنیم و به مدت دو الی چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم.
سینههای مرغ را بین دو کیسه نایلون قرار داده و کمی با بیفتککوب میکوبیم تا پهن شود. در این مرحله سس مایونز، پنیر پارمزان و پودر سیر را در ظرفی با هم ترکیب میکنیم و آرد سوخاری را نیز در ظرف دیگری میریزیم. تکههای مرغ را ابتدا در مخلوط مایونز زده، سپس در آرد سوخاری میغلتانیم، به طوری که تمام قسمتهای مرغ آغشته به مواد شود.
فــر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم و تکههای مرغ آماده را در سینی چرب فر چیده و ۴۰-۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا کــاملا پخته و طلایی شود.
نکته
زمانی که تکههای مرغ را با بیفتککوب میکوبید آن را زیاد نازک نکنید. قطر آنها باید یک تا یک و نیم سانتیمتر باشد.