توپ های مـرغ و کـنجد

0
1,016 مشاهده

morgh

 مواد لازم برای چهار الی شش نفر

 سینه مرغ چرخ شده:                                    ۵۰۰ گرم

تخم‌مرغ:                                                     یک عدد

زرده تخم‌مرغ:                                             یک عدد

خامه:                                                        یک قاشق سوپخوری

سس خردل:                                                دو قاشق سوپخوری

پودر سیر:                                                  نصف قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه از هر کدام:                           یک قاشق چایخوری

جوزهندی رنده شده:                                     ۱/۸قاشق چایخوری

کنجد:                                                         نصف پیمانه

پودر سوخاری:                                            نصف پیمــانه

پنیر پیتزا:                                                    نصف پیمانه

گشــنیز خرد شده:                                          سه قاشق سوپخوری

 طرز تهیه

ابتدا سینه مرغ چرخ‌شده را با نمک، فلفل، جوز هندی، زرده تخم‌مرغ، پودر سیر، خامه و یک قاشق سوپخوری سس خردل در ظرف مناسبی مخلوط و کاملا ورز می‌دهیم. از مواد به اندازه یک توپ کوچک برداشته و در دست گرد می‌کنیم. وسط آن مقداری پنیر پیتزا و گشنیز قرار می‌دهیم و در پودر سوخاری می‌غلتانیم. همه توپ‌های مرغ را به این ترتیب آماده می‌کنیم و ۲۰ دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم. در ظرفی یک عدد تخم‌مرغ، یک قاشق سوپخوری سس خردل، نمک و فلفل را کاملا با هم مخلوط می‌کنیم و توپ‌های مرغ را در این مواد می‌زنیم، سپس در کنجد غلتانده و در روغن داغ فراوان سرخ می‌کنیم.

در ظرفی مناسب حوله کاغذی قرار می‌دهیم و توپ‌های سرخ شده را روی آن می‌گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود.

 نکته

در صورت دلخواه می‌توان به جای پودر سیر از دو حبه سیر رنده شده استفاده کرد.

حرارت باید متوسط باشد تا توپ‌های مرغ مغز پخت شوند.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید