مواد لازم برای سه نفر
بیسکویت نمکی: سه بسته
پنیر خامهای: ۳۰۰ گرم
خکشبار شامل (پسته، فندق و بادام هندی) از هر کدام: ۵۰ گرم
کشمش: ۲۰ گرم
زرشک: ۲۰ گرم
طرز تهیه
روی هر کدام از بیسکویتهای نمکی، کمی پنیر خامهای میمالیم. به همین ترتیب همه بیسکویتها را به پنیر خامهای آغشته کرده و همه آنها را به صورت مرتب به هم میچسبانیم (مانند یک مکعب مستطیل). سپس بالا و اطراف آن را از پنیر میپوشانیم و این مکعب را در آجیلهای خرد شده، کشمش و زرشک میغلتانیم تا کاملا همه اطراف مکعب آجیلی شود و آن را با یک فنجان قهوه سرو میکنیم.