تـارت انجــیر و کاســتارد

0
998 مشاهده

tart

مواد لازم برای ۱۰ نفر

آرد:                                                     ۲۵۰ گرم

کره سرد:                                               ۱۱۵ گرم

پودر قند:                                               سه قاشق سوپخوری

زرده تخم‌مرغ:                                        یک عدد

وانیل:                                                  ۱/۸ قاشق چایخوری

شیر یا آب سرد:                                      ۱/۳ پیمانه

 مواد لازم برای داخل تارت

 شیر:                                                    دو پیمانه

 شکر:                                                  چهار قاشق سوپخوری

 پودر کاستارد:                                        سه قاشق سوپخوری

 وانیل:                                                 ۱/۸قاشق چایخوری

 انجیر سبز:                                           ۳۰۰ گرم

 انجیر سیاه:                                           ۳۰۰ گرم

 طرز تهیه

 آرد را در کاسه‌ای الک کرده، سپس پودر قند، زرده تخم‌مرغ، وانیل و کره تکه تکه شده را به آرد افزوده و با نوک انگشتان شروع به مخلوط کردن می‌کنیم، پس از این‌که مخلوط داخل کاسه به صورت نان خرده در آمد، کم‌کم شیر یا آب سرد را اضافه می‌کنیم و به مخلوط کردن ادامه می‌دهیم تا مواد تبدیل به خمیری شود که به دست نچسبد.

توجه کنید که ممکن است تمام شیر یا آب استفاده نشود. خمیر را در یک کیسه قرار داده و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه استراحت می‌دهیم. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و خمیر را روی سطح صاف بین دو نایلون با وردنه به قطر سه الی چهار میلی‌متر به صورت دایره باز می‌کنیم. از نایلون کمک می‌گیریم و خمیر را در قالب تارت بر می‌گردانیم و به کمک دست به خمیر فرم قالب را می‌دهیم. با استفاده از چنگال سطح خمیر را سوراخ می‌کنیم و روی خمیر کاغذ روغنی قرار داده، سپس روی آن حبوبات می‌ریزیم و قالب را در فر قرار می‌دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزد. سوراخ کردن خمیر و سنگینی حبوبات باعث می‌شود خمیر در هنگام پخت پف نکند و مسطح باقی بماند. در این فاصله ۱و ۳/۴پیمانه از شیر را در شیرجوش ریخته و مابقی شیر را با پودر کاستارد مخلوط می‌کنیم. شیرجوش را روی حرارت قرار داده و مرتب هم می‌زنیم تا ته نگیرد، وقتی در اطراف شیر حباب دیده شد، محلول کاستارد را به شیر اضافه و سریع مخلوط می‌کنیم تا به صورت کرمی غلیظ در آید. پس از غلیظ شدن، کرم را از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم، حالا خمیر تارت را از فر خارج کرده و به کمک کاغذ روغنی حبوبات را از روی خمیر بر می‌داریم. کرم کاستارد را روی تارت ریخته و انجیرها را روی آن می‌چینیم.

مجددا تارت‌ را در فر برای ۱۰ دقیقه قرار داده تا بپزد. پس از پخت اجازه می‌دهیم که تارت‌ کاملا در قالب خنک شود، سپس از قالب خارج می‌کنیم.

 نکته

پس از پخت امکان دارد انجیرها شیره خود را پس دهند که شما می‌توانید از دستمال کاغذی برای جمع کردن شهد داخل انجیرها استفاده کنید.

می‌توانید پس از آماده شدن کرم به آن دو قاشق سوپخوری خامه صبحانه اضافه کرده تا لطیف‌تر شود.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید