تاگو مرغ فلفلی

0
1,256 مشاهده

44458
سینه مرغ (بدون استخوان) / ۱ عدد (۴۰۰ گرم)
آب لیموترش / ۱ قاشق سوپخوری (۱۴ میلی لیتر)
نمک و فلفل سیاه(سائیده شده) / به مقدار لازم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) / ۱ قاشق سوپخوری (۱۵ میلی لیتر)
سس گوجه فرنگی / به مقدار لازم
تاکو(نان مکزیکی) / ۴ عدد
سس مایونز / به مقدار لازم
کاهو(خردشده) / ۱۰۰ گرم
گوجه مینیاتوری(خردشده) / ۴ عدد (۴۰ گرم)
کاسنی یا کاهو / برای تزئین

روش تهیه :
سینه مرغ را به قطعات باریک برش داده و با آب لیمو، نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس در روغن مایع تفت دهید و سس گوجه فرنگی را افزوده کمی دیگر تفت دهید. نان مکزیکی را داخل مایکرویو قرار دهید تا گرم شود. بعد مقداری سس مایونز داخل آن مالیده و کاهو را به همراه مرغ روی آن بریزید، مجدداً کاهو، سس مایونز و سس گوجه فرنگی را ریخته و گوجه فرنگی را روی آنها قرار دهید و فلفل سیاه روی آن بپاشید، سپس در ظرف مورد نظر قرار داده با برگ های کاهو یا کاسنی تزئین کنید.

نکته:

توجه داشته باشید در هنگام استفاده از مایکرویو تکه های مرغ یاگوشت را در ظرف روی هم نچینید.
هنگام تفت دادن مرغ حرارت را زیاد کنید تا مرغ آب نینداخته و سفت نشود.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید