آرد ۲۲۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
گردو پودرشده ۵۰ گرم
تخممرغ یک عدد
آب سرد دو قاشق سوپخوری
مواد لازم برای گاناژ
خامه صبحانه ۳۰۰ گرم
شکلات سیاه ۳۰۰ گرم
گردو خردشده یک پیمانه
مواد لازم کرم رویه
خامه شیرینشده ۳۰۰ گرم
ژلاتین دو قاشق چایخوری
اسانس وانیل قاشق چایخوری
آب دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه
آرد و کره را با هم ورز میدهیم و گردو پودرشده را به آن اضافه کرده و با همزن میزنیم. سپس تخممرغ و آب سرد را میافزاییم تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر آماده شده را کمی ورز داده و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه استراحت میدهیم. پس از استراحت به اندازه قالب تارت ۲۳ سانتیمتری باز میکنیم. خمیر را داخل قالب پهن کرده و درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه میپزیم، سپس آن را کنار گذاشته تا خنک شود. برای تهیه گاناژ، خامه، شکلات سیاه و گردو خرد شده را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا یکدست شود سپس مواد را روی تارت پهن کرده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار میدهیم. پس از آن برای تهیه کرم رویه، در یک ظرف ژلاتین را روی آب ریخته و بر روی بخار آب قرار میدهیم تا رقیق شود. خامه را نیز با همزن برقی زده تا نسبتا فرم بگیرد. در آخر اسانس وانیل را روی تارت ریخته، ژلاتین رقیق شده را نیز اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط میکنیم. روی تارت را با خامه فرم گرفته و تکههای گردو تزیین مینماییم.