تارت گاناژ و گردو

0
1,231 مشاهده

tart

 آرد                                                          ۲۲۰ گرم

 کره                                                  ۱۰۰ گرم

 گردو پودرشده                                 ۵۰ گرم

 تخم‌مرغ                                          یک عدد

 آب سرد                         دو قاشق سوپخوری

مواد لازم برای گاناژ

 خامه صبحانه                                 ۳۰۰ گرم

 شکلات سیاه                                     ۳۰۰ گرم

 گردو خردشده                        یک پیمانه

مواد لازم کرم رویه

خامه شیرین‌شده                           ۳۰۰ گرم

 ژلاتین                            دو قاشق چایخوری

 اسانس وانیل                  قاشق چایخوری

آب                                   دو قاشق سوپخوری

طرز تهیه

آرد و کره را با هم ورز می‌‌دهیم و گردو پودرشده را به آن اضافه کرده و با همزن می‌‌زنیم. سپس تخم‌مرغ و آب سرد را می‌‌افزاییم تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر آماده شده را کمی ورز داده و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه استراحت می‌‌دهیم. پس از استراحت به اندازه قالب تارت ۲۳ سانتی‌متری باز می‌‌کنیم. خمیر را داخل قالب پهن کرده و درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۵ دقیقه می‌‌پزیم، سپس آن را کنار گذاشته تا خنک شود. برای تهیه گاناژ، خامه، شکلات سیاه و گردو خرد شده را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌‌دهیم تا یکدست شود سپس مواد را روی تارت پهن کرده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار می‌‌دهیم. پس از آن برای تهیه کرم رویه، در یک ظرف ژلاتین را روی آب ریخته و بر روی بخار آب قرار می‌‌دهیم تا رقیق شود. خامه را نیز با همزن برقی زده تا نسبتا فرم بگیرد. در آخر اسانس وانیل را روی تارت ریخته، ژلاتین رقیق شده را نیز اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. روی تارت را با خامه فرم گرفته و تکه‌های گردو تزیین می‌نماییم.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید