مواد لازم برای خمیر تارت
آرد: یک و نیم پیمانه
تخممرغ: دو عدد
کره: ۱۲۰ گرم
ماست: سه قاشق غذاخوری
بیکینگپودر: یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه تارت
آرد و بیکینگپودر را با کره هم زده، تخممرغها را یکییکی اضافه کرده و با ماست خوب مخلوط میکنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود، سپس یک ساعت به خمیر استراحت میدهیم. مقداری از خمیر را کنار گذاشته و مابقی را در سطح آردپاشی شده پهن میکنیم، بعد مواد آماده شده را روی آن ریخته، از خمیر نوارهایی را بریده و به صورت شطرنجی روی مواد قرار میدهیم، سپس پنیر پیتزا ریخته و در داخل فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم تا طلایی شود. با این مقدار مواد میتوانید برای چهار نفر تارت آماده نمایید.
مواد لازم میانی تارت
سینه بوقلمون: ۲۵۰ گرم
قارچ ورقه شده: پنج عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
فلفل دلمهای خلال شده: یک عدد
پنیر پیتزا: یک بسته کوچک
طرز تهیه مواد میانی
سینه بوقلمون را پخته، سپس خرد کرده و با قارچ، فلفل دلمهای، نمک و فلفل تفت میدهیم و روی خمیر تارت میگذاریم.