مواد لازم برای ۳۰ عدد
تخممرغ: یک عدد
پودر شکر: ۷۵ گرم
کره گیاهی: ۱۶۰ گرم
نشاسته ذرت: ۷۰ گرم
آرد الک شده: ۱۶۰ الی ۱۸۰ گرم
پودر پسته: ۳۰ گرم
وانیل: ۱/۴قاشق چایخوری
شکلات تختهای: به میزان لازم
طرز تهیه
آرد را با نشاسته ذرت، شکر و وانیل مخلوط نموده، سپس کره که به دمای محیط رسیده را افزوده و با نوک انگشت مواد را مخلوط کرده تا کره جذب مواد شود. تخممرغ را با چنگال زده تا از لختگی در آمده، سپس به همراه پودر پسته به مواد میافزاییم.
در این مرحله خمیر کمی چسبندگی دارد، آن را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال استراحت میدهیم اگر باز خمیر چسبنده بود، یک قاشق آرد اضافه نموده، خمیر را مابین دو فریزر قرار داده و با وردنه آن را به ضخامت دو تا سه میلیمتر باز کرده و با قالب دلخواه قالب میزنیم. بیسکویتها را در سینی چرب شده قرار داده و در طبقه وسط فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار داده تا شیرینیها پخته شوند. سپس هنگامی که خنک شد، با شکلات تختهای که به روش بنماری ذوب کردهایم، شیرینیها را ماکات میکنیم یا میتوانیم به صورت ستارهای تزیین نماییم.
نکته
اگـــر دســـتگاه بیسکویتزن دارید، میتوانید از این دستگاه برای مدل دادن به بیسکویتها استفاده کنید.
ماکات کردن، عمل پوشاندن شیرینیها و کیکها توسط شکلات ذوب شده است.
در فصل گرما چسبندگی خمیرها بیشتر میشود، بنابراین میتوانید کمی مقدار آرد را بیشتر کنید تا خمیر به دست نچسبد.