برگر چند لایه

0
934 مشاهده

berger

غذای کشور آمریکا

مواد لازم برای یک نفر

فیله مرغ:                                    سه عدد

ژامبون:                                      چهار ورق

همبرگر:                                      یک عدد

خیارشور:                                    یک عدد

سس کچاپ، سفید و هزار جزیره:         دو قاشق غذاخوری

پیاز کوچک:                                یک عدد

کاهو:                                       دو ورق

پنیر چدار:                                 دو ورق

گوجه‌فرنگی:                               یک عدد

نان برگر:                                  دو عـدد

روغن، نمک و پودر سیر:                به میزان لازم

 طرز تهیه

فیله‌های مرغ را با نمک و پودر سیر مزه‌دار نموده، در روغن سرخ کرده و کنار می‌گذاریم، سپس ژامبون‌ها را به مدت کوتاه تفت داده و کنار می‌گذاریم. همبرگر را سرخ کرده و آن را هم کنار می‌گذاریم. خیارشور، پیاز و گوجه‌فرنگی را به صورت حلقه‌ای درمی‌آوریم و هر کدام از نان‌های برگر را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم. هر لایه از نان‌ها را به یک سس مختلف آغشته می‌کنیم. ما برای تهیه این ساندویچ سه قسمت از نان را احتیاج داریم. روی نانی که با سس کچاپ پوشانده شده، همبرگر را می‌گذاریم، سپس خیارشورها و کاهوها را روی آن قرار می‌دهیم و یک عدد پنیر ورقه شده می‌گذاریم. بعد لایه دوم نان که به سس هزارجزیره آغشته شده، را قرار داده و فیله‌ها روی آن می‌چینیم، سپس گوجه‌فرنگی و پیازهای حلقه شده را روی آن قرار می‌دهیم. بعد ژامبون‌ها را چیده و در انتها پنیر را روی آن می‌گذاریم و لایه سوم نان را که به سس سفید آغشته شده، روی مواد قرار می‌دهیم و به مدت چهار دقیقه، ساندویچ را در فر با حرارت ۱۲۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم.

نکته

می‌توانیم برگر را به صورت دلخواه چیدمان کرده یا حتی بعضی از مواد را هم کم کنیم.

برای تهیه همبرگر خانگی، کافی است ۱۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده را با یک پیاز کوچک رنده شده، یک قاشق چایخوری نمک و دو قاشق غذاخوری پودر سوخاری مخلوط نموده، ورز داده و در روغن سرخ کنیم.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید