دسر کشور چین
مواد لازم برای چهار نفر
برنج دانه ریز: سه پیمانه
آب انگور قرمز: سه پیمانه
کره: ۵۰ گرم
طرز تهیه
برنج را شسته، همراه با آب انگور میگذاریم تا کاملا آب آن کشیده شود و به حالت کته آن را دم میکنیم، بعد از خنک شدن برنج، آن را داخل لولهای قرار داده و به مدت ۴۰ دقیقه در داخل یخچال میگذاریم. (میتوان ۲۰ دقیقه در داخل فریزر قرار داد.) در زمان ریختن مواد در داخل لوله با ته قاشق فشار میدهیم تا به هم فشرده شود، بعد از گرفتن برنج و سرد شدن، آن را از داخل قالب جدا کرد، روی تخته آشپزخانه به صورت حلقهای برش میزنیم و در کره به مدت ۱۰ دقیقه سرخ میکنیم. این پیش غذا بسیار لطیف و شیرین است و رنگ زیبایی دارد.