باسلوق شیره انگور

0
2,044 مشاهده

45

مواد لازم

 آرد سفید                               یک پیمانه

 آب سرد                                    دو پیمانه

شیره انگور                      یک و نیم پیمانه

 گردو خرد شده               یک و نیم پیمانه

 

طرز تهیه:

آرد را در قابلمه‌ای ریخته و آب را آرام به آن می‌افزاییم و با همزن دستی هم می‌زنیم تا آرد گلوله نشود، سپس شیره را اضافه کرده و با همزن دستی زده تا با هم مخلوط شوند. قابلمه را روی حرارت قرار داده و مدام هم می‌زنیم تا به جوش آید و به قوام برسد. گردو را روی سینی که کیسه فریزر کف آن کشیده‌ایم، ریخته و پخش می‌کنیم طوری که تمام سطح سینی با گردو پوشیده شود.کرم آماده شده را به آرامی روی گردوها ریخته و سطح آن را صاف می‌کنیم و یک روز کنار می‌گذاریم. سپس مقداری از گردو دو نیم شده را روی آن چیده و توسط کیسه باسلوق را لوله می‌کنیم و می‌گذاریم تا یک روز دیگر بماند و کاملا خشک شود.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید