مواد لازم :
برنج / ۴ پیمانه (۶۴۰ گرم)
کره/ ۴/۱ پیمانه (۴۰ گرم)
پیاز (خردشده)/ ۱ عدد (۱۴۰ گرم)
سیبزمینی متوسط (آبپز،خردشده)/ ۱ عدد (۱۴۰ گرم)
فلفلدلمهای سبز، قرمز و زرد (خردشده)/ از هر کدام ۲/۱ عدد (در مجموع ۱۵۰ گرم)
جعفری (خردشده)/ ۲ قاشق سوپخوری (۴۰ گرم)
تخم مرغ/ ۵ عدد (۲۷۵ تا ۳۰۰ گرم)
زعفران (سائیده و حل شده در آبجوش)/ ۲/۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل/ به مقدار لازم
پنیر گودا (رندهشده) / ۸۰ گرم
روش تهیه :
در تابهای مناسب کره بریزید و روی حرارت قرار دهید پیاز، سیبزمینی، فلفل دلمهای، قارچ و جعفری را به کره اضافه کنید و تفت دهید. تخم مرغ را در ظرفی بشکنید. زعفران را در یک قاشق سوپخوری آب جوش حل کنید و به همراه نمک و فلفل به تخم مرغ اضافه کرده با همزن دستی هم بزنید. سپس روی سبزیجات بریزید. توجه داشته بشاید تخم مرغ به شکل بکنواخت روی سبزیجات ریخته شود. در آخر پنیر رنده شده را روی آن بریزید و پس از دو تا سه دقیقه از روی حرارت بردارید.
نکته:
پیاز، سیبزمینی و فلفل دلمهای را به یک اندازه و به طور مرتب برش دهید.