۱ سیب ها را پوست کنده و به برش های کوچک تقسیم می کنیم .
۲ سیبهای برش خورده را با مقدار کمی روغن و دارچین تفت می دهیم ( در حدی که رنگ سیب ها تغییر نکند ) .
۳ مغز گردو خرد شده و کشمش را با سیب مخلوط می کنیم .
۴ خمیر را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
۵ یک ورق از خمیر یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا خمیر کاملا مرطوب و منعطف شود . لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و مطابق قبل مرطوب می کنیم . این کار را برای لایه سوم و چهارم نیز تگرار می کنیم ( در نهایت باید ۴ لایه داشته بشیم ) .
۶ مخلوط سیب را روی خمیر می گذاریم .
۷دو طرف خمیر را به داخل تا می کنیم .
۸ خمیر را از وسط تا می کنیم .
۹ با چاقو روی خمیر را چند برش کوچک می دهیم تا بخار اضافی خارج شود .
۱۰ خمیر را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه قرار می دهیم تا سطح خمیر طلایی شود .