قارچ ۲۵۰ گرم . آرد گندم۱ لیوان . آرد ذرت ۱/۲ لیوان . نمک ۱/۳ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری . آب ۱ لیوان . آرد سوخاری یا خرده نان مقدار لازم
طرز تهیه : آرد گندم ، آرد ذرت ، بکینگ پودر ، نمک و آب را داخل کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس قارچ ها را داخل مخلوطی که آماده کرده اید بزنید و در آرد سوخاری بغلطانید تا اندازه ای که تمام سطح قارچ به آرد سوخاری آغشته شود سپس داخل روغن داغ بگذارید تا برشته و طلایی شود ، پس از اماده شده قارچ های سوخاری را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود.
نکته ها : بهتر است قابلمه کوچک و گودی برای سرخ کردن قارچ ها اماده کنید ، قارچ ها باید کاملا داخل روغن شناور باشند تا ترد و سوخاری شوند ، در صورت تمایل میتوانید ادویه های دیگری مانندد پودر سیر ، فلفل و … نیز به این اسنک خوشمزه اضافه کنید ، این اسنک را میتوانید با سس گوجه فرنگی یا هر سس دیگری که دوست دارید سرو کنید.