اسلایس قهوه با گردو

0
2,448 مشاهده

sh

مـواد لازم

 کره خرد شده:                    ۱۲۰ گرم

شکر:                               ۱۲۵ گرم

تخم‌مرغ:                           یک عدد

گردو نگینی خرد شده:            ۱۵۰ گرم

پودر قهوه:                        یک قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ:                    یک عدد

آرد:                              ۱۷۵ گرم

خامه:                            ۱/۴پیمانه

عسل:                            سه قاشق غذاخوری

 طرز تهیه

۱۰۰ گرم از کره و ۱۰۰ گرم از شکر را در ظرفی با همزن برقی می‌زنیم. تخم‌مرغ را به آن اضافه کرده، مجددا می‌زنیم تا مواد یک‌دست شوند. آرد را به تدریج به مواد افزوده و با لیسک هم می‌زنیم تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را داخل سینی چرب شده فر به ضخامت بین نیم تا یک سانتی‌متر باز می‌کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار می‌دهیم. خمیر آماده را بیرون آورده، باقیمانده شکر و کره را به همراه خامه، عسل، پودر قهوه حل شده در یک قاشق غذاخوری آب‌جوش، گردو و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط می‌کنیم. مایه آماده را روی خمیر کشیده و مجددا ۲۰ دقیقه در فر قرار می‌دهیم. پس از ۲۰ دقیقه شیرینی قهوه و گردو را از فر خارج کرده و می‌گذاریم خنک شود. بعد از خنک شدن آنها را برش زده و در ظرف سرو می‌چینیم.

 نکته

در صورت دلخواه می‌توان ۱۵۰ گرم خلال پسته را جایگزین گردو کرد که در آن صورت پودر قهوه حذف می‌شود.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید