مـواد لازم
کره خرد شده: ۱۲۰ گرم
شکر: ۱۲۵ گرم
تخممرغ: یک عدد
گردو نگینی خرد شده: ۱۵۰ گرم
پودر قهوه: یک قاشق چایخوری
زرده تخممرغ: یک عدد
آرد: ۱۷۵ گرم
خامه: ۱/۴پیمانه
عسل: سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه
۱۰۰ گرم از کره و ۱۰۰ گرم از شکر را در ظرفی با همزن برقی میزنیم. تخممرغ را به آن اضافه کرده، مجددا میزنیم تا مواد یکدست شوند. آرد را به تدریج به مواد افزوده و با لیسک هم میزنیم تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را داخل سینی چرب شده فر به ضخامت بین نیم تا یک سانتیمتر باز میکنیم و به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم، قرار میدهیم. خمیر آماده را بیرون آورده، باقیمانده شکر و کره را به همراه خامه، عسل، پودر قهوه حل شده در یک قاشق غذاخوری آبجوش، گردو و زرده تخممرغ را با هم مخلوط میکنیم. مایه آماده را روی خمیر کشیده و مجددا ۲۰ دقیقه در فر قرار میدهیم. پس از ۲۰ دقیقه شیرینی قهوه و گردو را از فر خارج کرده و میگذاریم خنک شود. بعد از خنک شدن آنها را برش زده و در ظرف سرو میچینیم.
نکته
در صورت دلخواه میتوان ۱۵۰ گرم خلال پسته را جایگزین گردو کرد که در آن صورت پودر قهوه حذف میشود.