مـواد لازم
كره خرد شده: 120 گرم
شكر: 125 گرم
تخممرغ: يك عدد
گردو نگيني خرد شده: 150 گرم
پودر قهوه: يك قاشق چايخوري
زرده تخممرغ: يك عدد
آرد: 175 گرم
خامه: 1/4پيمانه
عسل: سه قاشق غذاخوري
طرز تهيه
100 گرم از كره و 100 گرم از شكر را در ظرفي با همزن برقي ميزنيم. تخممرغ را به آن اضافه كرده، مجددا ميزنيم تا مواد يكدست شوند. آرد را به تدريج به مواد افزوده و با ليسك هم ميزنيم تا خمير نرمي به دست آيد. خمير را داخل سيني چرب شده فر به ضخامت بين نيم تا يك سانتيمتر باز ميكنيم و به مدت 20 دقيقه در فري كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم، قرار ميدهيم. خمير آماده را بيرون آورده، باقيمانده شكر و كره را به همراه خامه، عسل، پودر قهوه حل شده در يك قاشق غذاخوري آبجوش، گردو و زرده تخممرغ را با هم مخلوط ميكنيم. مايه آماده را روي خمير كشيده و مجددا 20 دقيقه در فر قرار ميدهيم. پس از 20 دقيقه شیرینی قهوه و گردو را از فر خارج كرده و ميگذاريم خنك شود. بعد از خنك شدن آنها را برش زده و در ظرف سرو ميچينيم.
نکته
در صورت دلخواه ميتوان 150 گرم خلال پسته را جايگزين گردو كرد كه در آن صورت پودر قهوه حذف ميشود.