آموزش آشپزی طرز تهیه سوپ شیر
موادلازم برای ۵ کاسه :
پرک جو : یک لیوان
شیر : یک لیتر (اگه نیاز بود بعدا دوباره شیرشو زیاد کنید)
خامه : ۵۰ گرم (دوست داشتید بیشتر کنید تا ۱۰۰ گرم)
کره : ۳۰ گرم
هویج رنده ریز : یک عدد بزرگ
قارچ : ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه:به میزان لازم
مرغ : یه تیکه کوچیک برای مزه دارکردن سوپ (من تکه های استخوانی بدون استفادرو میریزم)
پیاز رنده درشت : یک عددمتوسط
طرز تهیه در ادامه مطلب…
طرزتهیه:
اول از همه پیازو کره و مرغو یه کوچولو تفت بدید بعد حدود ۲ لیوان آب سرد +هویج +پرک +نمک و ادویه رو اضافه کنید وقتی جوش اومد زیرشو کم کنید یه ربع بعد شیرو اضافه کنید درشو نیمه باز بذارید که هم سر نره و هم بخاربره بیرون و شیر غلیظ ترشه.وقتی حسابی پخت و غلیظ شد خامه و قارچ رو اضافه کنید . و اگه دوست داشتید شل باشه با شیر تنظیم کنید. این سوپ وقتی از شعله برداریدش سفت تر میشه و خودشو میگیره.
نوش جان