مـواد لازم
برگ مو: ۵۰۰ گرم
شوید خرد شده: نصف پیمانه
مرزه خرد شده: دو قاشق غـذاخوری
برنـج و بلغـور از هر کدام: ۱/۳پیمانه
لپه: نصف پیمانه
استاک گوشت: یک لیتر
کوفته ریزه: به میزان لازم
پیاز: یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
آبغوره در صورت تمایل: به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز را خلالی خرد کرده و با روغن تفت میدهیم، سپس زردچوبه زده و لپه خیس خورده را افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم. استاک گوشت و نمک را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا بپزد. برگ موها را شسته، خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم، سپس برنج و بلغور را میافزاییم و در پایان شوید و مرزه را میریزیم. برای ترشی بیشتر آش از آبغوره استفاده میکنیم. در پایان آش را با نعنا و پیازداغ و کوفته ریزه تزیین میکنیم.